Business Internaţional

Biden spune că Putin este „un măcelar”

Biden spune că Putin este „un măcelar”

Autor: Cosmin Pirv

26.03.2022, 17:45 72

Preşedintele SUA Joe Biden l-a numit pe preşedintele rus Vladimir Putin un „măcelar” după ce a vizitat sâmbătă refugiaţii ucraineni din Polonia, informează CNN.

Întrebat de reporteri la ce s-a gândit văzându-i pe refugiaţi, Biden a răspuns: „Este un măcelar”.

În timpul scurtei sesiuni de întrebări şi răspunsuri de la Stadion Narodowy, Biden a povestit că a mai fost în locuri ca acesta în viaţa sa, dar a spus că este mereu surprins de „profunzimea şi puterea spiritului uman”.

„Este incredibil, este incredibil. Vedeţi toţi acei copii mici. Vreau doar să îi îmbrăţişez, vreau doar să le mulţumesc”, a spus el.

Preşedintele SUA s-a întâlnit cu refugiaţii ucraineni din Polonia.

O femeie cu care Biden a vorbit i-a spus că se află acolo cu fiica ei, dar că soţul şi fiul ei s-au întors în Ucraina să lupte.

„Este înspăimântător”, i-a spus Biden, conform CNN.

Biden a avut trei zile de întâlniri cu aliaţii din G7, Europa şi NATO, iar vineri a vizitat trupele americane din Polonia. Sâmbătă, el s-a întâlnit cu preşedintele polonez Andrzej Duda şi a vizitat un centru de primire a refugiaţilor de pe stadionul naţional din Varşovia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO