Business Internaţional

Berlusconi a suferit un traumatism cranian după ce a căzut la duş

Berlusconi a suferit un traumatism cranian după ce a căzut la duş

Autor: Mediafax

16.07.2011, 11:50 263

Şeful Guvernului italian Silvio Berlusconi, în vârstă de 74 deani, a suferit "un traumatism cranian minor" după ce a căzut la duşîn noaptea trecută, dar se simte bine, deşi este "obosit", adeclarat vineri seara medicul său personal, Alberto Zangrillo,scrie Mediafax.

Silvio Berlusconi "a căzut la duş şi s-a lovit la cap. Esteobosit, el este mereu foarte obosit. (...) A suferit un traumatismcranian minor", a declarat Zangrillo în cursul serii, pentru Radio24.

"După această cădere, i-am efectuat un examen medical pentru aevalua inflamaţia care se verifică întotdeauna după un traumatism,dar Berlusconi este bine", a asigurat el.

"Totul este bine, rezultatul este negativ", a adăugat mediculpentru agenţia Ansa, precizând că şeful Guvernului a suferit o"contuzie puternică" la nivelul cefei şi a avut dureri la nivelulmaxilarului.

Berlusconi a ieşit din spital la jumătate de oră după ce a fostexaminat, cu o "simplă terapie analgezică" şi a "mers să seplimbe", a conchis Zangrillo.

Prezent vineri după-amiază în Camera Deputaţilor din Roma pentrua asista la adoptarea definitivă a planului de austeritate,premierul le-a explicat parlamentarilor că a alunecat în baie înnoaptea trecută, s-a lovit la cap şi trebuie să se întoarcă laMilano pentru a fi examinat de medicul său personal, potrivitparlamentarilor citaţi de presa italiană.

Fotografiile postate pe site-ul de Internet La Repubblica îlprezintă pe premier cu partea de jos a feţei umflată, atingându-şiceafa, vizibil pentru a le povesti parlamentarilor cum acăzut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO