Business Internaţional

Barack Obama a jucat tenis de masă cu David Cameron în timpul vizitei la Londra

Autor: Iuliana Enache

25.05.2011, 12:47 194

Preşedintele american, Barack Obama, şi premierul britanic,David Cameron, au jucat tenis de masă, marţi, în timpul unei vizitepe care cei doi au făcut-o la Globe Academy din Londra, relateazăThe Guardian, în ediţia electronică.

Cei doi oficiali au jucat în echipă împotriva unor elevi ai şcoliişi s-au felicitat pentru loviturile cele mai bune. De obicei, unastfel de joc se încheie fără un învingător în rândulpoliticienilor, gazda pierzând intenţionat, comentează cotidianul.Dar de data aceasta, echipa Obama-Cameron a fost învinsă destul declar, chiar dacă nu s-a ţinut scorul.

The Guardian subliniază şi vremea rece, însoţită de rafale de vântcare au surprins-o pe Prima Doamnă a Statelor Unite, MichelleObama, în haine de vară, în timpul Gărzii de Onoare, adăugând că"în mod evident i s-a spus că britanicii se bucură de o primăvarăcaldă în acest an".

După întâlnirea cu membrii casei regale britanice, s-a făcut unschimb de cadouri - inclusiv copii ale scrisorilor pe care reginaVictoria le-a trimis preşedinţilor americani. Cotidianul britanicapreciază că de data aceasta cadourile au fost adecvate, comparativcu vizita trecută, când "Gordon Brown i-a oferit preşedinteluitoate rezervele de aur ale Marii Britanii şi în schimb i s-au datDVD-uri şi un voucher la McDonalds".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO