Business Internaţional

Avertismentul lui Bill Gates referitor la pandemia globală: „este cel mai mare eveniment pe care îl vom experimenta”

Avertismentul lui Bill Gates referitor la pandemia...

Autor: Ioana Matei

12.04.2020, 19:12 267

Bill Gates a avertizat că lumea se va confrunta cu o pandemie globală la fiecare 20 de ani dacă nu vor fi făcute mai multe în direcţia gestionării unor boli precum COVID-19.

Miliardarul filantrop, care are acum 64 de ani, spune că creşterea numărului de călătorii va face ca ameninţările pandemiilor cauzate de virus să fie mai ridicate mari decât oricând altădata în istorie, potrivit unui interviu pe care l-a acordat el FT.com

Fondatorul Microsoft a avertizat de mult timp de ameninţarea bolilor infecţioase şi a cheltuit milioane de dolari din averea lui personală pentru a ajuta la vindecarea bolilor. Într-un interviu video pentru Financial Times, el a spus: „Este cel mai mare eveniment pe care oamenii îl vor fi experimentat în toată viaţa lor.”

Gates a spus în cadrul interviului  că liderii mondiali ar fi „plătit mii de miliarde de dolari dacă ar fi fost pregătiţi corespunzător în legătură cu acest coronavirus”.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO