Business Internaţional

Australian Open se va disputa cu spectatori. La meciuri pot intra până la 30.000 de spectatori/zi

Australian Open se va disputa cu spectatori. La meciuri...

Autor: Andreea Tobias

30.01.2021, 09:29 55

Australian Open se va disputa cu spectatori. La meciuri pot intra până la 30.000 de spectatori pe zi, iar în ultimele şase zile limita scade la 25.000 de persoane zilnic.

Potrivit DPA, ministrul Sportului din Victoria, Martin Pakula, a declarat, sâmbătă, că va fi cel mai semnificativ eveniment internaţional cu spectatori pe care lumea l-a văzut de câteva luni încoace.

În primele opt zile de Australian Open, capacitatea de la Melbourne Park va fi limitată la 30.000 de spectatori pe zi, în timp ce în ultimele şase zile acest număr va scădea la 25.000 zilnic.

„Asta înseamnă că la Rod Laver Arena, pe măsură ce ajungem la sfârşitul turneului, vom avea o atmosferă incredibilă, nu atât de diferită de atmosfera pe care o vedeam în ultimii ani", a spus ministrul .

Limitarea locurilor înseamnă până la 390.000 de spectatori, ceea ce reprezintă aproximativ 50% din media ultimilor ani.

Australian Open începe la Melbourne pe 8 februarie, cu trei săptămâni mai târziu decât de obicei, din cauza pandemiei.

Jucătorii care au mers în Australia pentru competiţie au fost supuşi unei carantine de două săptămâni. Unii jucători s-au plâns din cauza condiţiilor, alţii, inclusiv Serena Williams, au lăudat eforturile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO