Business Internaţional

Artemon Apostu Efremov a explicat cum se pregăteşte Simona Halep în timpul pandemiei

Artemon Apostu Efremov a explicat cum se pregăteşte...

Autor: Radu Stroe

15.03.2020, 21:43 130

Simona Halep nu se poate antrena în condiţii normale pentru că trebuie să respecte condiţiile impuse de autoizolare, a povestit antrenorul Artemon Apostu Efremov. 

Simona Halep se află în izolare pentru a preveni infectarea cu COVID-19.

Efremov spune că Simona Halep caută o sală de fitness în care să se poată antrena de una singură.

”Pentru moment păstrăm partea de izolare, lucrurile s-au petrecut destul de rapid. Nu vom merge pe teren în următoarele zile, doar vom face pregătire fizică, forţă. E o rutină cu care s-a obişnuit, sunt scoşi din această rutină acum. Nu pot să se antreneze normal, sunt practic izolaţi. Fiecare gestionează cum reuşeşte. O să aflăm de la săptămână la săptămână, vedem cum evoluează lucrurile. E mai uşor să fii acasă în aceste momente, ai tot confortul casei, lucrurile sunt mai uşor de aranjat. Cu aceste reguli stricte de călătorie nu-ţi permiţi să mergi undeva şi apoi să rămâi blocat. Am putea merge la o sală aici, în România, dar trebuie să găsim una unde nu e nimeni”, a declarat antrenorul, pentru DigiSport.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO