Business Internaţional

Aplicaţia prin care poţi să afli imediat ce părere are şeful despre munca ta

Aplicaţia prin care poţi să afli imediat ce părere...

Autor: Andra Stroe

01.08.2020, 09:51 96

Gemba Partners, companie de consultanţă în lean management creată de doi specialişti cu experienţă în antreprenoriat şi în sectorul corporate, a lansat după o investiţie de 50.000 euro LeanFeedback.app, un sistem online de management axat pe echipă, care le permite angajaţilor să-şi ofere feedback permanent pe bază de valori şi abilităţi.

Potrivit repezentanţilor businessului, sistemul Lean permite, în primul rând, o mai mare vizibilitate, un control mai bun şi mai multă flexibilitate la toate nivelurile unei organizaţii. În cazuri atipice, cu grad mare de impredictibilitate, nevoia de a reacţiona rapid este bazată pe o claritate a sistemului de business. De aceea, Gemba Partners a dezvoltat un sistem de asistenţă digitală prin care poate răspunde nevoilor impuse de munca la distanţă. „Criza înseamnă incertitudine, iar antidotul incertitudinii este adaptarea rapidă. Sistemul Lean are la bază o capacitate de îmbunătăţire continuă capabilă să genereze adaptare şi o serie de principii sănătoase de business care au ajutat companiiile să îşi păstreze constanţa în livrarea rezultatului de business indiferent de vremurile mai grele sau mai uşoare prin care a trecut”, spune Marius Stăvărache, cofondator Gemba Partners.

El adaugă că „feedback-ul este un proces permanent de adaptare la realitate care trebuie să vină rapid după momentul acţiunii, să fie structurat şi clar. Din cauza structurilor pe verticală ale companiilor, feedback-ul este un proces birocratic, forţat, ceea ce îl face nu doar ineficient, dar şi dăunător pentru că vine în modul nepotrivit. De aceea, de multe ori este privit cu reticenţă ca un mecanism toxic de evaluare. LeanFeedback.app oferă liderilor şi membrilor echipelor un mod de a fi în permanenţă racordaţi la realitate, optimizează comunicarea şi oferă informaţii despre starea de sănătate a echipei, mai ales că feedback-ul este structurat şi pe valori nu doar pe abilităţi.”

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO