Business Internaţional

Aplicaţia pentru mobile care ar putea înlocui instructorii de fitness

Aplicaţia pentru mobile care ar putea înlocui...

Autor: Ştefan Stan

12.01.2014, 09:32 168

FitStar, o nouă aplicaţie de fitness pentru platforme mobile, foloseşte date despre corpul utilizatorului pentru a proiecta cel mai bun antremanent posibil, fiind un înlocuitor pentru instructorii personali şi reducând cu mult timpul petrecut în căutarea programului “perfect” de exerciţii, scrie The Wall Street Journal. 

Aplicaţia creează programe personalizate de antrenament pentru utilizatori, prezentate în clipuri video de jucatorul de fotbal american Tony Gonzalez. Aplicaţia se bazează pe ceea ce poate realiza utilizatorul la sală şi se adaptează în funcţie de performanţa acestuia.

FitStar nu este prima aplicaţie de fitness, dar este printre primele care înlocuiesc antrenamentele rigide cu exerciţii adaptate la vârsta, greutatea şi performanţa cu care utilizatorul realizează antranementele.

Aplicaţia poate obţine date şi prin intermediul unui monitor de fitness creat de Jawbone şi Fitbit, o companie de tehnologie.

Aplicaţia este disponibilă gratuit pentru iOS, dar pentru a putea debloca toate functiile utilizatorii trebuie să plătească 5 dolari pe lună.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO