Business Internaţional

Angelique Kerber, favorita numărul doi a turneului Australian Open, a fost eliminată, în optimi

Angelique Kerber, favorita numărul doi a turneului...

Autor: Mihaela Măncilă

20.01.2019, 10:14 279

Angelique Kerber a produs prima surpriză a turneului de Grand Slam de la Australian Open. Favorita numărul doi a competiţiei a fost eliminată, în optimi, după 58 de minute de joc, scor 6-0, 6-2, de locul 35 în ierarhia mondială, Danielle Collins. 

Sportiva din Statele Unite ale Americii nu câştigase niciun meci într-un turneu de Grand Slam, până să ajungă la Australian Open 2019, în timp ce Kerber, a ajuns până în semifinale anul trecut la Melbourne.

"Poate că n-am câştigat vreun meci la un Gran Slam înainte de acest turneu, dar vă spun că se va tot întâmpla", a declarat Collins după victoria cu Kerber, care, în urmă cu un an, ocupa locul 162 WTA.

În turul următor, sportiva de peste Ocean va juca împotriva învingătoarei din meciul Sloane Stephens - Anastastia Pavlyuchenkova.

"Nu am avut şanse, dar eu mi-am respectat rutina. Am făcut aceleaşi lucruri ca de obicei, pur şi simplu a fost una din acele zile", a fost reacţia lui Kerber, după eliminarea de la Australian Open.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO