Business Internaţional

Angajaţii giganţilor Google şi Facebook din San Francisco pot lucra de acasă, din cauza coronavirusului

Angajaţii giganţilor Google şi Facebook din San...

Autor: Raluca Florescu

06.03.2020, 10:46 142

Companiile Facebook şi Google le-au cerut, joi, salariaţilor din San Francisco să lucreze de acasă pentru a diminua astfel riscul răspândirii coronavirusului, potrivit Reuters. 

Facebook a recomandat tuturor salariaţilor şi personalului auxiliar să lucreze de acasă, începând de vineri, după cum reiese dintr-un mail transmis de Anthony Harrison, purtătorul de cuvânt al Facebook, către Reuters.

Angajaţii care se ocupă de mentenanţa site-ului îşi vor continua activitatea, în timp ce toate evenimentele care au fost planificate pentru filiala din San Francisco au fost anulate.

Google a oferit, de asemenea, angajaţilor posibilitatea de a lucra de acasă, după cum a comunicat Reuters purtătorul de cuvânt al companiei.

În acelaşi timp, Microsoft Corp a comunicat, vineri dimineaţa, primele două cazuri de infectare cu coronavirus printre angajaţi. Este vorba de un angajat al Microsoft şi un altul al Linkedin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO