Business Internaţional

Angajaţii companiei Snapchat s-au arătat speriaţi de competiţia cu Facebook şi Instagram

Angajaţii companiei Snapchat s-au arătat speriaţi de...

Autor: Dragoş Dinu

13.08.2017, 17:04 206

La începutul anului, angajaţii Snapchat au avut ocazia de a adresa întrebări despre orice doresc CEO-ului Evan Spiegel. Salariaţii care au transmis întrebările lor lui Spiegel, printr-un document Google care a circulat în întreaga companie, s-au arătat îngrijoraţi de principalii competitori, adică Facebook şi Instagram, deoarece aceştia par a fi un impediment în creşterea rapidă pe piaţă a Snapchat, potrivit Business Insider.

Răspunsurile lui Evan Spiegel referitoare la competiţia cu Facebook şi Instagram, de care s-au arătat îngrijoraţi o bună parte a angajaţilor săi, au fost foarte scurte, CEO-ul răspunzând la câteva întrebări cu simpla negaţie: „nu”. Alte răspunsuri ale lui Spiegel au explicat de ce angajaţii nu trebuie să se gândească la competiţie, şi cum aceştia ar trebui să se concentreze mai mult pe treaba lor, mai exact, livrarea celor mai bune produse şi inovaţii.

Nu este pentru prima dată când Evan Spiegel organiează astfel de acţiuni Q&A (întrebări şi răspunsuri). Acesta a mai explicat anterior că oamenii folosesc diferite produse pentru a-şi satisface nevoile, sugerând că reţele sociale precum Snapchat şi Instagram pot coexista paşnic pe piaţă.

„Doar pentru că Yahoo are căsuţă de căutare, asta nu înseamnă că el este Google”, a mai spus Evan Spiegel, CEO-ul reţelei de socializare Snapchat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO