Business Internaţional

Ai probleme cu banii? Metode simple de a economisi aflate la îndemâna oricui

Ai probleme cu banii? Metode simple de a economisi aflate...

Autor: Florin Casota, Business Magazin

17.02.2018, 09:11 409

Cui nu-i place să aibă mai mulţi bani? Sunt câteva metode evidente de a economisi bani, dar şi altele mai puţin cunoscute. Mai jos vă dezvăluim câteva metode de a economisii mai mulţi bani

O metodă evidentă de a câştiga nişte bani în plus este să nu mai cumperi cafea în fiecare zi şi să-ţi faci de acasă.

Renunţă la sală deoarece un abonament pe un an la o sală de forţă te poate costa chiar şi 600 de euro (50 de euro pe lună). Asta nu înseamnă să nu mai faci sport, ci poţi să alergi în parc singur sau te poţi alătura unei comunităţi de fitness.

Ia-ţi un coleg de cameră. Chiriile pot fi foarte ridicate, însă costurile se pot înjumătăţi dacă mai locuieşti cu altcineva.  În iunie 2017, în medie preţul chiriei unui apartament cu două camere în Bucureşti a fost de 321 de euro (3852 de euro pe an), potrivit ZF. Dacă împarţi apartamentul cu altcineva va trebui să plăteşti doar 1926 de euro pe an.

Practică un job part-time. Dacă eşti student nu ţi-ar strica nişte bani în plus aduşi de o slujbă part time precum babysitting-ul. O bonă poate câştiga în jur de 800 de lei pe lună pentru patru ore pe zi de lucru.

Citiţi continuarea AICI

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO