Business Internaţional

Agent Secret Service, anchetat după ce a spus, în campanie, că nu ar încasa "un glonţ" pentru Trump

Agent Secret Service, anchetat după ce a spus, în...

Autor: Mihai Draghici

25.01.2017, 19:12 96

Secret Service a transmis că a luat "măsuri adecvate" în cazul agentului Kerry O'Grady, de la filiala din Denver a Serviciului de protecţie, fără a preciza dacă a fost plasată în concediu obligatoriu.

"Secret Service a luat cunoştinţă de postările online ale agentului şi ia măsurile adecvate. Nu facem comentarii pe teme personale. Toţi agenţii Secret Service trebuie să respecte cele mai înalte standarde profesionale şi etice. Toate acuzaţiile de comportament inadecvat sunt investigate", a declarat un purtător de cuvânt al instituţiei.

Agentul Kerry O'Grady a făcut o serie de comentarii pe Facebook despre Donald Trump în ultimele şapte luni, ea exprimând susţinere pentru Hillary Clinton.

"Mai degrabă aş ajunge la închisoare decât să încasez un glonţ; susţin ideea că ar fi un dezastru pentru această ţară, pentru femeile puternice şi extraordinare şi pentru minorităţi", a scris Kerry O'Grady în campania electorală din Statele Unite, criticându-l pe Donald Trump.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO