Business Internaţional

Afacerile Siemens au scăzut cu 20% în perioada aprilie - iunie

Afacerile Siemens au scăzut cu 20% în perioada aprilie...

Autor: Dorin Oancea

04.07.2020, 20:57 79

Afacerile Siemens au scăzut cu 20% în perioada aprilie - iunie, iar activitatea din 2021 va rămâne sub nivelul anului 2019, a declarat directorul financiar Ralf Thomas presei germane, citată de Reuters.

Ralf Thomas a declarat că trimestrul financiar al companiei, din aprilie până în iunie, „va fi o mare provocare pentru noi, ca şi pentru majoritatea celorlalţi participanţi la piaţă”, din cauza crizei coronavirusului.

„Cu toate acestea, nu va fi o cădere nesfârşită”, a spus el. Thomas anunţase în mai că se aşteptă la o scădere a veniturilor cu 5% în exerciţiul financiar care se încheie în septembrie, după ce a înregistrat o creştere moderată a vânzărilor înainte de izbucnirea virusului.

Directorul nu a exclus reducerea capacităţii în anumite zone de afaceri. El a spus că activitatea din 2021 nu va atinge nivelul anului 2019 în toate diviziile sau regiunile, dar a spus că Siemens are un avantaj competitiv faţă de rivalii din unele zone, fără a oferi detalii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO