Business Internaţional

„A sosit momentul să desfiinţezi Amazon”: Compania lui Jeff Bezos a fost luată în vizor de Elon Musk, fondatorul companiilor Tesla şi SpaceX

„A sosit momentul să desfiinţezi Amazon”: Compania...

Autor: Eduard Ivanovici

05.06.2020, 17:29 16060

Elon Musk, directorul executiv din cadrul Tesla şi SpaceX, a declarat că a sosit momentul ca Amazon să fie desfiinţat, potrivit CNBC.

Miliardarul a postat joi un mesaj pe Twitter prin care subliniază monopolul exercitat de Amazon, cel mai mare retailer din lume, adăugând că următoarea carte a autorului Alex Berenson, în care va analiza criza generată de coronavirus, a fost respinsă de compania lui Jeff Bezos.

Berenson a criticat constant restricţiile de circulaţie impuse de autorităţile americane şi a sugerat că riscul de mortalitate ar putea fi mult mai mare pentru persoanele tinere.

„E o nebunie curată @JeffBezos. A sosit momentul să desfiinţezi Amazon. Monopolurile sunt rele!”, a spus Musk.

Miliardarul a fost extrem de vocal în ceea ce priveşte politicile guvernamentale ale Statelor Unite din timpul pandemiei de coronavirus. De asemenea, Musk a declarat că este de acord cu redeschiderea timpurie a activităţilor economice, adăugând că măsurile de izolare sunt fasciste şi nedemocratice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO