Business Internaţional

10 Sfaturi pentru a avea succes în orice

10 Sfaturi pentru a avea succes în orice

Autor: Descopera

13.07.2016, 18:14 2369

Această listă este rezumatul celor mai bune sfaturi pentru a începe ceva din nimic şi pentru a încerca să construieşti ceva.

Sper să fie folositor pentru voi, cei care speraţi să scăpaţi de banalitate şi să creaţi ceva inedit.

10. Fii nou

Madonna, David Bowie, Lady Gaga. Ce au aceşti artişti în comun? Au făcut ceva ce nimeni altcineva nu a făcut. S-au ridicat şi au spus: „Ăsta sunt eu, fie că-ţi place, fie că nu”. Succesul acestor oameni nu a venit din încercarea de a mulţumi pe toată lumea; nu a venit din urmărirea trendurilor. A venit din a face ceva nou.

9. Ignoră sfaturile

Dacă un prieten îţi spune să te arunci în mare, o faci? Ştiu, este un clişeu, dar asta e ideea. Mulţi dintre noi s-ar arunca. Unul dintre cele mai bune sfaturi  spune să ignori pe toată lumea. Eşti minunat pentru că eşti diferit de restul lumii. Dacă majoritatea spune X, tu trebuie să gândeşti Y. Poate îţi aminteşti de Digg. A fost un fenomen uriaş, un fel de Facebook înainte de Facebook.  Apoi au avut capital de risc şi au schimbat modul în care lucrau. Rezultatul: înainte de schimbări, Digg câştiga 164 de milioane de dolari. La final, Digg a fost vândut pentru 500.000 de dolari în 2010.

Citiţi restul sfaturilor pe www.descopera.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO