Business Hi-Tech

Ziora, platforma de programări online la saloanele de înfrumuseţare, se listează pe SeedBlink şi vrea să atragă 140.000 de euro

Marius Chiriţă, cofondator al Ziora Business IT

Marius Chiriţă, cofondator al Ziora Business IT

Autor: Alexandra Cepăreanu

02.02.2021, 00:00 110

Platforma online Ziora, pentru administrarea afacerii şi managementul programărilor, dedicată cu precădere saloane de înfrumuseţare, wellness and spa, vrea să atragă 140.000 euro prin listarea pe SeedBlink, platforma de equity crowdfunding dedicată start-up-urilor tech din Europa de Sud-Est.

„Listarea pe SeedBlink înseamnă un pas prin care trecem de la zona de dezvoltare tehnică la cea de business. Vrem să atingem o cotă de piaţă de 10% pe segmentul saloanelor de înfrumuseţare din România şi să ne extindem în alte pieţe din Europa”, a spus Marius Chiriţă, cofondator al Ziora Business IT, compania care a dezvoltat aplicaţia Ziora. Investiţia este necesară pentru promovarea brandului Ziora, dezvoltarea echipei de vânzări şi extinderea domeniilor de utilizare la nivel naţional şi internaţional.

Ziora este un software dedicat administrării afacerilor care necesită programări şi este folosit de către saloane de înfrumuseţare, wellness şi SPA, cluburi sportive, cabinete medicale, stomatologice sau de psihoterapie, firme de avocatură şi service-uri auto.

„Ne bucurăm să listăm o companie care ajută domenii greu încercate de pandemia de COVID-19, încercând să contribuim la relansarea economiei româneşti. Soluţia Ziora permite companiilor să îşi eficientizeze operaţiunile şi să fie mai bine pregătite pentru transformarea digitală de care au parte toate sectoarele economice “, a adăugat Andrei Dudoiu, cofondator şi CEO SeedBlink.

Aplicaţia Ziora a fost dezvoltată de Marius Chiriţă, Irinel Bîrsan şi Cătălin Bălinişteanu. Anul trecut, s-au alăturat companiei şi Silviu Chiriţă, senior financial analist cu experienţă în asset management, advisory şi private equity şi Lucian Rotar, prin S.C. Nexia Consulting S.R.L., antreprenor în serie şi investitor din comunitatea TechAngels, cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul IT&C, atât în ţară cât şi în străinătate.

În prezent, antreprenorii poartă discuţii cu un fond de investiţii care analizează posibilitatea de a se alătura în business pentru a accelera externalizarea.

„Fondatorii vor să creeze o comunitate de antreprenori şi absolvenţi ai cursurilor de profil care să îşi gestioneze afacerile în mod digitalizat si un marketplace pentru distribuitorii şi prestatorii de servicii.”

În continuare, reprezentanţii Ziora estimează că anul acesta se vor crea peste 250.000 de programări prin aplicaţia, iar până la finalul anului viitor compania va ajunge la o cifră de afaceri de un milion de euro în România şi la 15.000 de clienţi la finalul lui 2023.

În ceea ce priveşte extinderea internaţională, antreprenorii au în plan ca în 2022 să intre pe piaţa din Ungaria şi în 2023 să „atace” piaţa din Franţa.

„Avem ca obiectiv pentru acest an atragerea a 10% din piaţa naţională de beauty şi scalarea în două domenii noi - sănătate şi auto.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO