LIVE: AFACERI DE LA ZERO: Alexandra Ciceoi a deschis în 2020 Căsuţa cu Ghiduşii, o grădiniţă în Chiajna, care primeşte 80 de copii
Business Hi-Tech

ZF Mobilio ‘16: Aurel Neţin - Lenovo, Adrian Floarea - certSIGN, Ionuţ Grossu - Service-Return.Com şi Lucian Peticilă - Allview, despre echipamentele şi tehnologiile mobile în business

Aurel Neţin - Director& Country General Manager al Lenovo România, Adrian Floarea -  CEO al certSIGN, Ionuţ Grossu - Managing Director al Service-Return.Com şi Lucian Peticilă, Director General al Allview vor discuta luni, 16 mai, începând cu ora 12,00, în cadrul celei de-a cincea ediţii a conferinţei Mobilio organizate de Ziarul financiar, despre impactul apetitului clienţilor rezidenţiali şi al companiilor pentru echipamente şi aplicaţii mobile atât asupra businessului propriu cât şi al pieţei locale IT&C în general.

Subsidiara locală a grupului chinez Lenovo este liderul pieţei locale de PC-uri dar şi unul dintre concurenţii cu aspiraţii ridicate pe segmentul de smartphone-uri şi tablete, pe care a înregistrat creşteri semnificative ale vânzărilor. Din această poziţie, Aurel Neţin va putea aborda teme precum împărţirea vânzărilor de PC-uri între laptop-uri şi desktop-uri, evoluţia vânzărilor de smartphone-uri înregistrate de companie dar şi despre gradul de tehnologizare în general al României şi perspectivele pieţei locale IT&C.

Adrian Floarea, CEO al certSIGN - cel mai important furnizor de servicii de certificare din România, va aborda teme precum interesul companiilor locale de a utiliza soluţii de semnătură electronică pentru a simplifica fluxul de documente. certSIGN are în portofoliu şi Trust4Mobile, o soluţie completă de comunicaţii mobile criptate.

Ionuţ Grossu, managing director al Service-Return.Com - o plaformă care gestionează pentru retaileri sau companii toate activităţile legate de service şi garanţii, va discuta despre problemele generate de explozia de vânzări de echipamente mobile pentru companii şi lanţurile de magazine dar şi despre piaţa de comerţ electronic în general. Grossu a creat alături de cei doi investitori elveţieni retailerul FashionDays, fiind head of purchasing and product management şi primul lor angajat şi a fost head of new business development în cadrul magazinului online Elefant, unde a gestionat introducerea de noi categorii în business. El este consultant pentru mai multe proiecte de e-commerce în Belgia, Malaezia, China, Rusia, Cehia şi Marea Britanie.

Lucian Peticilă, directorul general al companiei Visual Fan (Allview) din Braşov, care a crescut practic odată cu explozia vânzărilor de smartphone-uri, ajungând numărul doi pe piaţă după numărul de unităţi vândute, ar putea oferi în premieră date despre evoluţia companiei în 2015 şi planurile de viitor.

Agenda evenimentului este disponibilă aici.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.