Business Hi-Tech

ZF Live. Teodor Blidăruş, CEO & Co-Founder FintechOS şi Managing Partner Softelligence: În 10 luni Fintech OS a ajuns la venituri de peste un milion de euro. Suntem aproape să atragem o investiţie semnificativă

Start-up-ul Fintech OS are ca ţintă să ajungă la o evaluare de 100 mil. euro în 2020.

Fintech OS, start-up-ul desprins din compania locală Softelli­gence, specializat în dezvoltarea de soluţii IT pentru industria financiară, a ajuns în decurs de 10 luni la venituri de peste un milion de euro, iar în prezent se află în discuţii pentru atragerea unei investiţii care să susţină strategia de dezvoltare şi expansiune a proiectului.

„Cred că suntem primul start-up care ajunge în 10 luni de la zero la o cifră de peste un milion de euro, vânzând excluisv tehnologie - noi nu vindem servicii. În plus, am generat servicii pentru partenerii noştri, în aceste 10 luni, de peste 6 milioane de euro. În momentul de faţă suntem aproape de a lua o primă rundă de investiţii. Vrem ca în maximum 9-12 luni să atragem o rundă semnificativ mai mare de investiţii“, a declarat Teodor Blidărş, CEO & Co-Founder FintechOS şi Managing Partner Softelligence. 

Platforma Fintech OS este o soluţie menită să digitalizeze sistemul financiar. Astfel, prin intermediul Fintech OS, companiile care activează în industria financiară îşi pot eficientiza businessul cu ajutorul tehnologiei, digitalizându-şi princi­palele operaţiuni de business prin îmbună­tăţirea experienţei de utilizare a clienţilor, automatizarea proceselor de back-end şi printr-o platformă API pentru bănci şi asigurători. „Fintech OS este o companie de tehnologie, este o companie de produs. Fintech OS nu implementează şi nu vinde servicii. Produsul nostru este implementat de parteneri şi avem un număr important de companii globale care iau tehnologia noastră şi o implementează mai departe în bănci, companii de asigurări, instituţii financiare şi non-bancare, fonduri de pensii şi aşa mai departe“, a explicat el.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.