Business Hi-Tech

ZF Live special de la Microsoft Envision Forum: Alexandru Vîlcu, HPE: Observăm o diversificare a tipului de clienţi care cer soluţii de cloud

Alexandru Vîlcu, hybrid IT category manager al subsidiarei locale a Hewlett-Packard Enterprise

Alexandru Vîlcu, hybrid IT category manager al subsidiarei locale a Hewlett-Packard Enterprise

Autor: Alexandra Cepăreanu

09.12.2019, 20:10 224

Sectorul privat a învăţat că dacă faci proiecte IT de tip Big Bang, intră târziu în producţie şi pot fi un eşec, aşa că face proiecte mai mici şi mai multe.

Plaja de clienţi din România care so­li­cită soluţii în cloud s-a diversificat foarte mult în ultimii ani, a declarat Ale­xandru Vîlcu, hybrid IT category mana­ger al subsidiarei locale a Hewlett-Packard Enterprise (HPE) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de echi­pa­mente şi servicii de IT pentru companii, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii ZF Live transmise de la evenimentul Microsoft Envision Forum.

„Observăm mai mult o diversificare a tipului de clienţi care necesită astfel de soluţii. În ultimii ani atenţia pieţei a crescut foarte mult către astfel de soluţii şi în prezent ne bucurăm foarte mult de o abordare a clienţilor care caută flexi­bi­li­tate. Am observat asta atât în zona clien­ţilor mici, dar şi în zona clienţilor enter­prise, dar mai ales în zona com­paniilor care au o dinamică foarte mare a businessului şi o dinamică a pro­ceselor interne. Datorită acestui fapt apare foarte des în aceste organizaţii nevoia de a se adapta noilor cerinţe de business, de a construi o nouă aplicaţie, de a muta resurse de procesare sau de stocare dintr-o aplicaţie în alta“, a declarat reprezentantul HPE în cadrul emisiunii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO