Business Hi-Tech

ZF Live. Sebastian Boureanu, CEO, Craft Solutions: Vom ataca piaţa externă cu softul nostru de management al performanţei financiare a companiilor. „Noi folosim datele pe care orice firmă le are în contabilitate, dar le prezentăm în moduri în care aceste date vorbesc pe limba antreprenorului şi îl ajută să ia cele mai bune şi mai informate decizii”

Se­bastian Boureanu, CEO Craft Solutions: Preţurile noastre dife­ră în funcţie de complexitatea produsului, un tarif mediu este de 600 de euro pe lună plus TVA.

Se­bastian Boureanu, CEO Craft Solutions: Preţurile noastre dife­ră în funcţie de complexitatea produsului, un tarif mediu este de 600 de euro pe lună plus TVA.

Autor: Miruna Diaconu

19.11.2019, 19:25 440
Craft Solutions, o companie de software care dezvoltă soluţii de management complet al performanţei financiare a fir­melor, a ajuns la venituri anuale de 100.000 de euro. Unul dintre obiectivele Craft Solution este expansiunea interna­ţio­nală. „Noi vrem să ducem compania noastră la un alt nivel, să ieşim din graniţele ţării. Vrem să câştigăm clienţi din străinătate, pentru că soluţia noastră este potrivită pentru orice companie din diferite domenii”, a spus Se­bastian Boureanu, CEO, Craft Solutions în cadrul emisiunii ZF Live.

Compania are un portofoliu de 50 de clienţi, printre care se numără şi operatorul de cablu Digi. Ţinta pentru anul 2020 a com­paniei este dublarea numărului de clienţi. „Mo­dalitatea de vânzare este aşa-numitul software as a service (Saas - softwarelivrat ca un serviciu - n. red.), adică e vorba de o sumă lunară pe care clienţii o plătesc către noi ca un fel de chirie. Preţurile noastre dife­ră în funcţie de complexitatea produsului, un tarif mediu este de 600 de euro pe lună plus TVA. Avem şi clienţi mai mici cu pachete mai mici”, a declarat Sebastian Boureanu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO