Business Hi-Tech

ZF Live iCEEfest 2018: Publicitatea online devine tot mai personalizată: clipuri video trimise către categorii de public-ţintă, recompense în cadrul aplicaţiilor mobile şi recomandări bazate pe preferinţele utilizatorilor. Toate cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generaţie

Autor: Ioana Nita, Răzvan Botea, Adrian Seceleanu

18.06.2018, 00:07 252

Publisherii trebuie să găsească noi metode de promovare în mediul online, care să nu fie intruzive, ci cât mai aproape de dorinţele şi nevoile consumatorilor.

Tehnologia tot mai avansată din ultimii ani ajută brandurile şi publisherii să găsească noi metode prin care să interacţioneze cu utilizatorii, mai ales în mediul virtual, unde este mult mai uşor să folosească diferite instrumente pentru a personaliza modalităţile de promovare în funcţie de publicul-ţintă şi de nevoile şi dorinţele acestuia.

„Oamenilor nu le plac reclamele, aşa că le-am transformat în recompense. De exemplu dacă ai o aplicaţie care monitorizează cât ai alergat, şi îţi atingi obiectivul propus, în acel moment primeşti o «recompensă» de la Gatorade sau Starbucks. Ideea este cum să folosim brandurile în momentul potrivit“, a declarat în cadrul transmisiunii ZF Live de la iCEEfest 2018, Brian Wong, fondator al KIIP. KIIP este o platformă pentru publicitatea pe mobil care colaborează  cu 10.000 de aplicaţii şi 200 de milioane de consumatori din toată lumea. Printre clienţii KIIP se numără branduri precum Coca-Cola, McDonald’s sau Banca Americii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO