Business Hi-Tech

ZF Live. Eduard Oneci, ZoidPay: Vrem să strângem de la investitori peste 17,8 mil. dolari. În 3-5 ani putem ajunge la o evaluare de 1 miliard de dolari

EDUARD ONECI, cofondator al ZoidPay: Atunci când noi vom deveni un unicorn, în România se va putea plăti cu cardul de criptomonede la comercianţi.

EDUARD ONECI, cofondator al ZoidPay: Atunci când noi vom deveni un unicorn, în România se va putea plăti cu cardul de criptomonede la comercianţi.

Autor: Ioana Nita, Iulian Tenchiu

28.09.2019, 00:00 691

Start-up-ul local a lansat un card pentru criptomonede, construind un întreg ecosistem pentru realizarea plăţilor cu criptomonede.

Start-up-ul local ZoidPay, care a dez­voltat un sistem de plăţi pe tehnologia blockchain, vrea să obţină fonduri totale de 17.850.000 de dolari pentru finanţarea eco­sistemului său bazat pe criptomonede, din care până acum a reuşit să strângă aproape un milion de dolari. Ţinta ZoidPay este de a deveni un unicorn în decurs de 3-5 ani.

„În ritmul în care au scalat cei de la Revolut şi cei de la N26, cred că în 3-5 ani vom ajunge la evaluarea de un miliard de dolari”, a declarat Eduard Oneci, cofon­da­torul ZoidPay, în cadrul emisiunii ZF Live. El a fondat start-up-ul anul trecut, împreună cu Vasile Burcin şi Loucas Markides.

ZoidPay a început să strângă fonduri din decembrie anul trecut prin intermediul ICO (Initial Coin Offering) - metoda folosită pe piaţa de criptomonede, similară celei a unei listări la bursă (IPO - Initial Public Offering) în cazul companiilor tradiţionale. Start-up-ul a creat propria criptomonedă, numită ZPay, care în prezent valorează şase cenţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO