Business Hi-Tech

ZF Live. Alexandru Grosu, Plaut Consulting: Costul implementării unei soluţii de business intelligence începe de la 10.000 de euro şi poate ajunge la câteva sute de mii de euro

Alexandru Grosu, director general Plaut Consulting România: Extragem datele şi facem previziuni astfel încât ei să poată să îşi facă un plan.

Alexandru Grosu, director general Plaut Consulting România: Extragem datele şi facem previziuni astfel încât ei să poată să îşi facă un plan.

Autor: Laura Pîrvu

31.08.2018, 00:06 1246

♦ O companie care apelează la implementarea unei soluţii de tip business intelligence standard, care cuprinde doar o imagine de ansamblu, plăteşte un cost care poate începe de la 10.000 euro ♦ Însă există situaţii în care costurile unei implementări mai ample pot ajunge la sute de mii de euro.

Compania Plaut Consulting România, specializată în dezvoltarea şi implementarea soluţiilor de business intelligence pentru companii, are în plan o creştere de 15% penrtu 2018 a numărului de companii care utilizează platforma de business intelligence Qlik, reprezentată pe plan local de Plaut Consulting.

„În acest moment avem implementări (de soluţii de business intelligence – n.red.) în peste 400.000 de companii din România. Totodată, 10 firme în care avem imple­mentări fac parte din top 20 companii din România, iar din top 1.000 de companii, 200 dintre ele folosesc Qlik pentru analiză“, a spus Alexandru Grosu, directorul general al Plaut Consulting România, în cadrul emisiunii ZF Live.

El a adăugat că, prin intermediul solu­ţiilor oferite, consultanţii ajută companiile să îşi construiască planul de business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO