Business Hi-Tech

ZF GO4IT Aplicaţia săptămânii

 ZF GO4IT Aplicaţia săptămânii

Autor: Dorian Prodan

05.09.2014, 00:00 283

Nume: Awesome Lock

Platformă soft: Windows Phone

Preţ: 1,49 euro

Dezvoltator: Twisted Lab

Funcţionalitate: Sistemul de operare Windows Phone are o interfaţă rigidă care nu poate fi particularizată în detaliu şi nu oferă întotdeauna informaţiile dorite, însă Awesome Lock încearcă să aducă un plus de culoare şi informaţie acolo unde este posibil: în Lock Screen.

Aplicaţia preia toate elementele active din ecranul standard Lock Screen, însă adaugă informaţii suplimentare provenite din surse multiple: informaţii meteo, informaţii bursiere, ştiri din surse prestabilite, evenimentele din calendar, activitatea Twitter, ştirile extrase din fluxuri RSS şi altele. La fel ca un Lock Screen standard, Awesome Lock permite şi alegerea unor imagini de fundal dinamice, aplicaţia oferind în plus şi sursa 500px.com.

Deoarece informaţiile afişate nu sunt interactive, utilizatorul trebuie să seteze aceleaşi surse de date în aplicaţiile dedicate pentru a beneficia de utilitate şi continuitate. Un dezavantaj este şi consumul cam mare de baterie, utilizatorii cu terminale mai puţin dotate la acest capitol urmând să decidă dacă acest produs software merită acest sacrificiu.

Citiţi recenzia completă pe www.go4it.ro

Detalii despre aplicaţie pe www.mobilio.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO