Business Hi-Tech

ZF DIGITAL SUMMIT 21. Valentin Popoviciu, vicepreşedinte RCS&RDS Digi: Industria telecom nu aşteaptă bani de la stat, ci condiţii bune de investiţii. Trebuie să investim an de an pentru a ţine pasul cu dezvoltarea tehnologiei

Valentin Popoviciu, vicepreşedinte RCS&RDS Digi: Cuvântul de ordine pentru 2022 este îmbunătăţirea reţelei şi serviciilor.

Valentin Popoviciu, vicepreşedinte RCS&RDS Digi: Cuvântul de ordine pentru 2022 este îmbunătăţirea reţelei şi serviciilor.

Autor: Alexandra Cepăreanu

07.01.2022, 17:30 392

♦ „Cred că în următorii ani investiţiile trebuie să meargă spre a asigura conectivitate şi celor care nu au încă acces la internet. Dar trebuie să vedem şi susţinere pe partea legislativă pentru asta.”

Jucătorii activi în industria de IT&C au nevoie ca statul şi autorităţile să creeze un cadru care să faciliteze investiţiile în domeniu, mai ales în condiţiile expuse de pandemia care a accelerat digitalizarea şi ritmul de dezvoltare a noilor tehnologii, este de părere Valentin Popoviciu, vicepreşedinte al RCS&RDS Digi. El a fost prezent în cadrul evenimentului ZF Digital Summit 21.

„Industria telecom nu aşteaptă bani de la stat, ci condiţii bune de investiţii. Am investit masiv în ultimii ani, avem acum o reţea care acoperă mare parte dintre români. Este o infrastructură care implică high tech şi ai nevoie de oameni pentru asta. Trebuie să investim an de an pentru a ţine pasul cu dezvoltarea tehnologiei”, a spus Valentin Popoviciu.

El a explicat că procesul de dezvoltare a infrastructurii de telecomunicaţii în zona rurală a României este de trei ori mai costisitor faţă de preţurile din Bucureşti. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO