Business Hi-Tech

​ZF Digital Summit 2021. Radu Panait, WorkTech Innovation Director, Totalsoft: Gama utilizatorilor care folosesc sistemele de ERP şi resurse umane s-a extins, acum toţi angajaţii unei companii pot să îşi investigheze baza de date, nu doar specialiştii dintr-un anumit departament

​ZF Digital Summit 2021. Radu Panait, WorkTech...

Autor: Miruna Diaconu

11.11.2021, 13:06 219
Radu Panait, WorkTech Innovation Director la Totalsoft, spune că a observat faptul că numărul utilizatorilor care folosesc sistemele companiei de ERP şi resurse umane a crescut, în prezent, angajaţii unei companii pot avea acces la baza de date prin care pot vedea informaţii precum zilele de concediu rămase sau chiar să îşi genereze o adeverinţă. Înainte, la astfel de sisteme aveau acces doar specialiştii din anumite departamente precum directorii de contabilitate sau cei de resurse umane.
 
„Dacă în trecut tendinţa era de a vinde sisteme cu utilizare funcţională care erau folosite doar de specialiştii dintr-un anumit  departament, în momentul de faţă se tinde în general către o extindere a sistemelor de tip self-service, adică un grad de acoperire mai mare la nivelul întregii companii, şi utilizarea lor de restul angajaţilor, nu doar de cei specializaţi, pentru a-şi îmbunătăţi modul de lucru şi productivitatea”, spune Radu Panait.
El este de părere că firmele mici şi mijlocii reprezintă un segment important pentru compania Totalsoft şi nu doar, acestea, având din ce în ce mai multă nevoie de soluţii de digitalizare.
 
„Piaţa creşte, dar e important de spus ce creşte. În continuare, rămâne central acest segment de companii mari, cele multinaţionale care au foarte multe proiecte în dezvoltare şi creşte portofoliul de servicii pe care noi îl oferim acolo. Creşte destul de mult şi acest segment pe care l-aş numi mid-companies, companii locale care experimentează foarte activ soluţii de digitalizare. Eu îl văd ca pe un motor de creştere foarte important, care începe să apară. Acest segment de companii mici şi mijlocii, aceste IMM-uri, sunt un segment foarte mare după numărul de actori în piaţă şi reprezintă o piaţă complicată, cu multe nevoi, dar pe care o văd foarte importantă în viitor”, explică Radu Panait.
​​​

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO