Business Hi-Tech

Yahoo! a lansat Yahoo Mail pentru tablete şi Yahoo Weather pentru smartphone-uri

Yahoo! a lansat Yahoo Mail pentru tablete şi Yahoo...

Autor: Andreea Anghel

18.04.2013, 17:23 876

Compania americană Yahoo! a lansat a aplicaţie de verificare a e-mailului pentru tablete şi o aplicaţie meteo pentru smartphone-uri pe măsură ce cel mai mare portal de internet din lume doreşte să determine cât mai mulţi utilizatori ai serviciilor sale să folosească dispozitivele mobile, scrie Bloomberg. 

În România sunt aproximativ 7 milioane de utilizatori Yahoo în acest moment

Aplicaţia Yahoo Mail pentru tabletele iPads şi aplicaţia Yahoo Weather pentru telefoanele iPhone sunt disponibile de astăzi utilizatorilor Apple, au spus reprezentanţii companiei. De asemenea, aplicaţia Yahoo Mail este disponibilă începând de astăzi şi pe tabletele care funcţionează cu sistemul de operare Google Android.

Marissa Mayer, CEO-ul companiei californiene investeşte în tehnologia mobilă în încercarea sa de a relansa creşterea veniturilor pentru Yahoo!. De când a preluat conducerea, de la jumătatea anului trecut,  numărul de utilizatori care folosesc dipozitivele mobile pentru conectarea pe Yahoo a crescut de la 200 de milioane pe lună  la sfârşitul anului trecut, până la 300 de milioane pe lună în prezent, a spus Lee Parry, director pentru dispozitivele mobile şi produsele emergente la Yahoo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO