Business Hi-Tech

Xerox România a recrutat pentru postul de director al conturilor strategice un manager Oracle

  Cătălin Bogdan

Autor: Adrian Seceleanu

02.04.2012, 23:54 342

Xerox România l-a numit pe Cătălin Bogdan, 41 de ani, un manager recrutat de la filiala locală a Oracle, în funcţia de Strategic Accounts Operations Director Xerox România, începând cu luna martie, a anunţat compania.

Bogdan a deţinut mai multe funcţii în managementul Oracle, în perioada 1998 - 2012. Anul trecut a fost numit în funcţia de Industry Sales Manager - Healthcare, Education, Oil&Gas la Oracle, fiind responsabil de gestionarea şi dezvoltarea unui portofoliu larg de clienţi. Între 2005 şi 2011 a fost Sales Consulting Senior Manager la Oracle România, unde a coordonat echipa de consultanţă vânzări şi a supervizat procesul de management al licitaţiilor. La Xerox România, el îl înlocuieşte pe Răzvan Botezatu în funcţia de Strategic Accounts Operations Director.

În noul său rol, Cătălin Bogdan va fi responsabil de dezvoltarea şi consolidarea marilor conturi strategice, a relaţiei cu partenerii din industrii cheie (finanicar-bancară, manufacturing, retail, sector public, tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor) precum şi de coordonarea activităţilor de PR şi marketing ale companiei. De asemenea, el va urmări strategia Xerox de extindere şi dezvoltare în rândul companiilor mici şi mijlocii, gestionând relaţia cu integratorii şi producătorii din industria IT&C, prin programul High Tech Alliance.

Cătălin Bogdan a absolvit Universitatea Politehnică, Facultatea de Automatică şi Calculatoare în 1995, deţine un master la aceeaşi facultate şi un MBA la Şcoala de Business Româno-Americană (Romanian American School of Business).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO