Business Hi-Tech

Wizrom Software s-a pregatit de leul greu

18.01.2005, 00:00 26

Producatorul roman de solutii software pentru afaceri Wizrom a  adaptat sistemul pentru calcul salarial si managementul resurselor umane WizSalary la recentele modificari ale legislatiei fiscale din Romania, intrate in vigoare la 1 ianuarie 2005.
Oficilii companiei declara ca este prima solutie de salarizare adaptata noilor conditii de impozitare.
"Mai mult, in urma colaborarii dintre consultantii firmei Wizrom Software si Ministerul de Finante au fost identificate si rectificate anumite erori privind calculul deducerilor personale, care au aparut in Monitorul Oficial nr. 39 din data de 12 ianuarie 2005", a declarat Cristian Udrescu, director deneral.
Adaptarea sistemului WizSalary la modificarile legislative se refera la aplicarea cotei unice de impozitare a salariilor de 16 la suta, o grila de deduceri fiscale, nivelul salariului mediu brut pe economie utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2005 si modificarea cotelor de contributie la fondul pentru accidente de munca si boli profesionale, precum si o noua declaratie de CAS.
"Pe langa acestea, sistemul WizSalary a fost pregatit pentru trecerea la denominarea monedei nationale, programata pentru luna iulie a anului in curs", a precizat Udrescu.
Sistemul WizSalary este utilizat in prezent de 750 companii, cu peste 250.000 de angajati.
WizRom Software si-a inceput activitatea in 1992 si este operationala si in Europa Centrala si de Est, avand filiale la Chisinau, Sofia si Istanbul. victor@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO