Business Hi-Tech

Wizrom Software raportează afaceri de peste 28 milioane lei pentru 2020, în creştere cu 3,8%, şi un profit de 2 milioane lei, în urcare cu 18%

Wizrom Software raportează afaceri de peste 28 milioane...

Autor: Roxana Rosu

07.07.2021, 13:43 174

Producătorul de soft Wizrom Software a încheiat 2020 cu afaceri de peste 28 milioane lei, în creştere cu aproximativ 3.8%, şi un profit de 2 milioane lei, în urcare cu 18%.

„Una dintre provocările avute, de-a lungul ultimului an, a fost să lucrăm îndeaproape cu toţi clienţii, atât cu cei noi, cât şi cu cei existenţi, şi să le furnizăm soluţii îmbunătăţite care să le permită telemunca – activitatea de bază în aproape toate industriile. O altă provocare, pe care am avut-o în 2020, a fost să ne actualizăm softurile în timp real, pentru a ţine pasul cu schimbările legislative. A fost un an complicat, dar am reuşit să atingem performanţa, în ciuda tuturor dificultăţilor sanitare şi economice”, precizează Adrian Bodomoiu, Director General în cadrul Wizrom Software.

Creşterea afacerilor Wizrom s-a datorat atât implementărilor de soluţii IT care erau deja în curs de execuţie din anul anterior, cât şi solicitărilor nou-venite din partea clienţilor din servicii, distribuţie şi automotive. Totodată, soluţiile de tip ERP, precum şi softurile de HR s-au numărat printre cele mai cerute servicii Wizrom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO