Business Hi-Tech

Wizrom - 150 de contracte in primul semestru

26.09.2003, 00:00 14

In prima jumatate a acestui an, firma WizRom Software, unul dintre principalii jucatori pe piata pe piata locala a softului pentru afaceri, a semnat 150 de contracte cu clienti noi si estimeaza o dublare a acestui nivel pana la sfarsitul anului.
„Exista semnale ca vom putea incheia cel putin alte 150 de contracte pana la sfarsitul anului,” afirma Cristian Udrescu, director general WizRom. Circa 15 %  din implementarile perioadei ianuarie-iunie  au fost proiecte de anvergura, iar restul sunt contracte incheiate cu companii mici si mijlocii. Printre proiectele mari ale primelor sase luni 2003 se numara implementarile de solutii electronice de management la Raiffeisen Bank, Eurial, Hyundai Auto Romania, Cesiro, Mega Group, AP Corporate, Melinda, Karom Drinks, care se adauga solutiilor ERP (Enterprise Resource Planning) vandute  altor companii mari precum AVK Electroputere, Kvaerner IMGB, Interbrands, Omniasig, JTI sau Quadrand Amroq Beverages (QAB)-Pepsi.
WizRom Software a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de trei milioane de dolari, in crestere cu 500.000 de dolari fata de anul 2001. Pentru anul 2003, compania si-a propus sa atinga o cota de piata de 20%, in crestere cu 5% fata de anul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO