Business Hi-Tech

Wired: Ascensiunea sălbatică a Revolut se bazează pe o presiune infernală pusă pe oameni

Wired: Ascensiunea sălbatică a Revolut se bazează pe o...

Autor: Adrian Seceleanu

05.03.2019, 00:04 2571

Foşti angajaţi ai start-up-ului descriu o cultură în care oamenilor li se cere să-şi atingă „cu orice cost“ rezultatele şi să lucreze gratis într-o atmosferă tensionată bazată pe mottoul firmei: „să rezolvăm naibii treaba“.

Creşterea „sălbatică“ a start-up-ului Fintech Revolut se bazează pe o cultură în care oamenii sunt supuşi unor presiuni infernale şi cărora li se cere să-şi atingă „cu orice cost“ rezultatele cerute, inclusiv să lucreze gratuit, în linie cu sloganul după care se ghidează firma „să rezolvăm naibii treaba“ („Get shit done“ - în engleză), arată revista de tehnologie Wired într-un articol în care zugrăveşte o imagine puţin mă­gulitoare a Revolut, bazată pe mărturii ale unor foşti angajaţi şi inclusiv pe reproduceri ale unor mesaje interne.

Una dintre practicile Revolut expuse în articol este aceea prin care compania le cerea candidaţilor care aplicau pentru diferite poziţii să lucreze gratuit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO