Business Hi-Tech

Windows Store a depăşit pragul de 50.000 de aplicaţii

Sursa foto: AFP

Sursa foto: AFP

Autor: Andreea Anghel

26.03.2013, 00:03 191

Magazinul de aplicaţii Windows a trecut pragul de 50.000 de aplicaţii, pe fondul unei campanii lansate la începutul lunii mar­tie de Microsoft prin care programatorii care înregistrează noi aplicaţii în Windows Store primesc 100 de dolari pentru fiecare înregistrare.

În total, un programator poate trimite până la 10 soft-uri pentru Windows Store şi poate câştiga maxim 2.000 de dolari, potrivit informaţiilor de pe site-ul pcmag.com. Mi­crosoft va premia 10.000 de aplicaţii în total, iar termenul limită de trimitere este 30 iunie. Potrivit MetroStore Scanner, un site care numără câte aplicaţii există în magazinul Microsoft, începând cu luna noiembrie a anului trecut numărul de noi aplicaţii înscrise în Windows Store a fost în scădere. De la 400 de aplicaţii înregistrate în decembrie anul trecut, în februarie anul acesta s-au înregistrat doar 150.

Începând cu martie, numărul lor a început să crească, ajungând la 280 de aplicaţii înregistrate zilnic. Noua campanie a Micro­soft „Păs­trea­ză-ţi banii“ pare să fie motivul creşterii înregistrate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO