Business Hi-Tech

Windows 10 Technical Preview pentru telefoane se apropie de lansare: zvonuri şi o primă imagine

Windows 10 Technical Preview pentru telefoane se apropie...

Autor: Dorian Prodan

05.02.2015, 10:28 597

Utilizatorii interesaţi de versiunea desktop a viitorului sistem de operare Windows 10 au putut testat încă din toamna anului trecut o primă versiune Technical Preview, evenimentul de la sfârşitul lunii ianuarie aducându-le atât informaţii noi cât şi o versiune de test semnificativ actualizată. Utilizatorii Windows Phone nu s-au bucurat însă de prea multă atenţie dincolo de câteva informaţii şi promisiunea lansării unei versiuni de test în cursul acestei luni, însă cei curioşi se pare că nu mai au mult de aşteptat.

Conform unor informaţii neoficiale provenite chiar din cadrul companiei, Microsoft a lansat o campanie internă de testare în care sunt implicate câteva mii de persoane din cadrul mai multor departamente. Zvonurile afirmă că versiunea cu numărul 8.15.12492.41 este atât prima testată în afara departamentului de dezvoltare software cât şi ultima testată înaintea lansării publice, însă nu este prea clar dacă Windows 10 Technical Preview pentru telefoane va mai primi vreo îmbunătăţire până la debutul său oficial.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO