Business Hi-Tech

Windows 10, disponibil gratuit ca upgrade în 190 de ţări

Windows 10, disponibil gratuit ca upgrade în 190 de ţări

Autor: Ioana Nita

30.07.2015, 00:00 619

Windows 10, sistemul de operare dezvoltat de gigantul american Microsoft, este disponibil oficial începând de ieri, 29 iulie, utilizatori din 190 de ţări urmând să primească noul sistem de operare ca upgrade gratuit sau preinstalat pe noile PC-uri şi tablete. „Astăzi intrăm într-o nouă eră Windows.

Încă de la început, Windows 10 a fost unic - conceput cu ajutorul feedbackului primit de la peste 5 milioane de fani, livrat ca serviciu şi oferit ca upgrade gratuit”, a declarat Terry Myerson, executive vicepresident, Windows and Devices Group Microsoft Corp.

Noul sistem de operare este livrat ca serviciu şi ulterior actualizat automat cu cele mai recente aplicaţii şi funcţii de securitate. Sistemul de operare poate fi rulat pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv PC-uri, tablete, telefoane, Raspberry Pi, Xbox One, HoloLens şi multe altele, peste 2.000 de dispozitive şi configuraţii fiind deja în proces de testare.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO