Business Hi-Tech

White Image, liderul pieţei de marketing prin e-mail, vrea să atragă finanţare la Venture Connect

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Autor: Adrian Seceleanu

27.06.2014, 00:00 528

Compania White Image Grup, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de marketing prin e-mail, este una dintre cele zece companii care vor participa pe data de 7 iulie la prima ediţie din acest an a Venture Connect, un eveniment care le oferă antreprenorilor posibilitatea de a intra în contact cu investitori şi fonduri de investiţii pentru a obţine finanţare pentru expansiunea businessului.

White Image Grup, care a înregistrat anul trecut afaceri de aproape 600.000 de euro, este o companie fondată în 2003, când a fost prima agenţie full-service specializată în e-mail marketing.

Printre clienţii White Image se numără companii din domeniul bancar/financiar, consultanţă/training, FMCG, publishing, auto, retail, turism, ONG, evenimente, IT şi media şi advertising. Celelalte nouă proiecte din România şi Bulgaria care vor fi prezentate în faţa investitorilor pentru a obţine finanţare sunt: Smart Bill, Share Dimension, Mondo Taxi, Lokko, Fitter, Poketo, Rewordly, Clepsisoft şi Clubbing Tribe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO