Business Hi-Tech

WhatsApp vine cu noutăţi pentru utilizatorii de iPhone: Funcţia Community permite administratorilor să unească până la zece grupuri într-o singură comunitate

WhatsApp vine cu noutăţi pentru utilizatorii de iPhone:...

Autor: Mediafax

28.12.2021, 19:08 141

Apar noutăţi la WhatsApp. De câteva ore este disponibilă funcţia Community, însă doar pentru cei care au iPhone şi fac parte din programul de testare.

Noua funcţie permite administratorilor să unească până la zece grupuri într-o singură comunitate, astfel încât membrii să poată vizualiza întreg conţinutul legat de diferite conversaţii, texte, fotografii şi videoclipuri.

WABetaInfo descrie funcţia ca fiind „un spaţiu în care administratorii de grupuri au mai mult control asupra grupurilor WhatsApp pe care le gestionează".

Conform primelor recenzii, Community ar trebui să fie o modalitate utilă de a reuni persoanele care împărtăşesc interese similare fără a fi nevoie de crearea unor grupuri separate. Un exemplu este posibilitatea de a uni grupuri aparţinând diferitelor divizii ale unei companii, toate gestionate de un singur utilizator sau mai mulţi.

Pentru cei mai critici, Community ar putea face ca vizualizarea mesajelor să devină mai haotică şi mai confuză.

După prima conectare, aplicaţia creează automat un grup numit „Anunţuri”, în care moderatorii pot posta mesaje şi informaţii importante care să fie transmise tuturor participanţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO