Business Hi-Tech

WebEye, furnizor de soluţii de monitorizare prin GPS: Am crescut cu 19%, la 3,1 mil. euro

Levente Gall, directorul de vânzări al WebEye România: Oportunitatea de a câştiga clienţi noi din zona vehiculelor de 3,5 - 16 tone este un pic mai mare decât în cazul celor de mare tonaj.

Levente Gall, directorul de vânzări al WebEye România: Oportunitatea de a câştiga clienţi noi din zona vehiculelor de 3,5 - 16 tone este un pic mai mare decât în cazul celor de mare tonaj.

Autor: Adrian Seceleanu

09.01.2017, 00:07 883

Subsidiara locală a furnizorului maghiar de soluţii de monito­rizare prin GPS a flotelor auto WebEye a înregistrat anul trecut o creştere de 19% a cifrei de afaceri pe fondul extinderii bazei de clienţi, atingând astfel un rulaj de peste 3 mil. euro.

„Estimăm o creştere cu 19% a cifrei de afaceri pe 2016  faţă de anul trecut, la aproximativ 3,1 milioane de euro, pe fondul extinderii semnificative a portofoliului de clienţi”, a declarat pentru ZF Levente Gall, directorul de vân­zări al WebEye Ro­mânia. „Anul trecut am câştigat clienţi noi mai ales în zonele Piteşti - Bucu­reşti, cum ar fi   Dianthus, Grifon, Ahead Lo­gis­tics, BKN Tir Line, Cor­saru Rosu, Geladi, Ice Age, LuxorComp, Agexim Spedition etc. În zona de vest şi în  Transilvania printre clienţii câştigaţi se nu­mără: Tabita Tour, MCA Invest, MVT Logistik, Naio Logistics, OST Transport şi Genova. Ne aşteptăm, de asemenea, la o creştere semnificativă pentru regiunea Suceava. WebEye România este, după Ungaria, ţara cu cea mai bună evoluţie din grup”, a adăugat Gall. În 2015 WebEye a înregistrat afaceri de aproape 12 milioane de lei, revendicând astfel poziţia de lider de pe piaţa locală de monitorizare prin GPS a flotelor auto, înaintea companiei timişorene  ETA Automatizări Industriale, care operează platforma SafeFleet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO