Business Hi-Tech

Voiculescu, Simartis Telecom: Discutăm o investiţie pentru a accelera expansiunea internaţională

Voiculescu, Simartis Telecom: Discutăm o investiţie...

Autor: Adrian Seceleanu

10.03.2014, 00:05 303
Simartis, un furnizor local de soluţii pentru operatorii de telefonie mobilă concentrat în principal pe zona de mobile marketing, cu afaceri estimate la 2 mil. euro în 2014, discută o investiţie care să-i permită firmei să îşi accelereze expansiunea pe plan internaţional, a declarat pentru ZF Alexandru Voiculescu, fondator şi vicepreşedinte al companiei.
 
„Suntem în discuţii cu potenţiali investitori pentru a rezolva problema majoră a firmei, şi a oricărei firme din România - oricât de deşteap­tă ar fi aceasta, şi anume găsirea pie­ţelor de distribuţie şi a accesului pe pieţele internaţionale. Avem nevoie de bani pentru aşa ceva. Este foarte greu să ajungi la o forţă de vânzare calificată care să te scoată pe pieţele internaţionale. Suntem în discuţii, suntem în ultima fază pentru a putea accelera creşterea firmei printr-o investiţie care să ne ajute să avem propria noastră forţă de vânzare internaţională“, a declarat Voiculescu, fără a oferi alte detalii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO