Business Hi-Tech

Vodafone vine cu un an de Netflix inclus la abonamente fixe şi mobile

Vodafone vine cu un an de Netflix inclus la abonamente...

Autor: Alexandra Cepăreanu

25.11.2020, 16:58 393

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă şi una dintre cele mai mari companii din economie, cu afaceri de 3,9 mld. lei (838 mil. euro) în 2019, oferă clienţilor care achiziţionează servicii Vodafone ONE (fixe şi mobile) 12 luni de Netflix gratuit şi un discount de 2 euro pe lună pentru servicii timp de 24 de luni, potrivit unui comunicat transmis de companie.

„(...) în prag de sărbători, le punem la dispoziţie cea mai extinsă ofertă de conţinut Live şi on-demand de care să se bucure, alături de cei dragi, în siguranţa propriului cămin şi apreciind ceea ce sărbătorile de iarnă ar fi ideal să poată aduce fiecăruia dintre noi, indiferent de contextul în care ne aflăm: gratitudine, generozitate şi speranţa de mai bine”, a spus Mostafa El-Beltagy, Director Consumer Business Unit în cadrul Vodafone România.

Promoţia este valabilă în perioada 19 noiembrie 2020 şi ianuarie 2021.

De asemenea, aplicaţia Netflix este acum integrată în platforma Vodafone TV, lansată în această toamnă.

„Oferta de Crăciun reprezintă continuarea parteneriatului cu Netflix demarat în 2016. Având în vedere apetitul în creştere al consumatorilor pentru divertismentul de tip on demand, precum şi succesul campaniilor derulate în ultimii ani, Vodafone TV va continua să ofere utilizatorilor acces simplu la producţii unice.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO