Business Hi-Tech

Vodafone şi-a lansat oferta comercială de final de an: tablete şi căşti incluse pentru anumite abonamente

Vodafone şi-a lansat oferta comercială de final de an:...

Autor: Adrian Seceleanu

25.11.2021, 00:00 218

Vodafone, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii fixe şi mobile, le va oferi clienţilor care aleg anumite tipuri de abonamente, în pachet, diferite gadgeturi, precum căşti wireless sau tablete.

Spre exemplu, clienţii care optează pentru unul dintre abonamentele RED Infinity 22 sau RED 15 vor putea alege între o tabletă sau o pereche de căşti wireless, în timp ce abonamentul RED 12 vine cu căşti wireless fără costuri suplimentare, respectiv trei luni de acces nelimitat la Internet în cazul abonamentului RED 9. Utilizatorii prepay care se portează în reţeaua Vodafone vor primi un voucher de 50 de euro pentru achiziţia unui telefon smart de pe site-ul Vodafone, dacă optează pentru unul dintre planurile tarifare RED Infinity 22 sau RED 15, respectiv internet nelimitat timp de trei luni în cazul abonamentelor RED 9 şi RED 12. 

„Toţi abonaţii la serviciile mobile vor primi un voucher în valoare de 50 de euro pentru achiziţia unui telefon smart de pe www.vodafone.ro, până la sfârşitul anului”, a anunţat compania. De asemenea, pachetul de servicii cu internet şi televiziune Home Deal (Net500 +197 de canale TV) este disponibil la un preţ promoţional de 9,9 euro pe lună.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO