Business Hi-Tech

Vodafone România şi-a recrutat directorul departamentului juridic din banking

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a recrutat-o pentru poziţia de director juridic şi afaceri externe (legal and external affairs director) şi membru al echipei executive de conducere a companiei pe Livia Dumitrescu, care ocupa poziţia de compliance director în cadrul Bancpost (societate preluată de Banca Transilvania). „Livia Dumitrescu se alătură echipei Vodafone România, începând cu februarie 2019, ca legal and external affairs director şi membru al echipei executive a Vodafone România, raportându-i lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei. Ea a lucrat la Banca Transilvania (BT), unde a avut rolul de compliance director al Bancpost, una dintre achiziţiile BT. În plus, a fost şi membru nonexecutiv al consiliului director în cadrul Victoriabank (Republica Moldova), o altă achiziţie a BT, în Republica Moldova“, a anunţat compania.

Dumitrescu o înlocuieşte pe Florina Tănase, care a plecat la Telekom. Înainte de a se alătura echipei Vodafone, Livia Dumitrescu a lucrat la OMV Petrom S.A. pentru mai mult de şase ani. Anterior, ea a lucrat a lucrat cu trei firme de avocatură din SUA şi Marea Britanie şi cu trei organizaţii internaţionale (Banca Europeană de Investiţii, Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare).

Livia Dumitrescu este cetăţean român şi britanic şi deţine o serie de calificări profesionale în drept (avocat recunoscut în Baroul din New York), conformitate (International Compliance Association Fellow) şi investigarea fraudelor (Certified Fraud Examiner). De asemenea, ea deţine titluri academice de la Harvard Law School, School of Social and Political Sciences, Hull University şi de la Facultatea de Drept, Univesitatea din Bucureşti. Totodată, a absolvit programe de specializare la Ashridge Business School, Columbia Law School şi Asser Institute. 

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.