Business Hi-Tech

Vodafone România extinde programul de loialitate Vodafone Club pentru toţi clienţii: „Clienţii au acces la un portofoliu generos de reduceri pentru produse şi servicii de la branduri cunoscute, la care s-a alăturat Revolut şi Flanco”

Vodafone România extinde programul de loialitate...

Autor: Alexandra Cepăreanu

05.03.2021, 13:58 237

Vodafone România, sucursala locală a grupului britanic, unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicaţii fixe şi mobile anunţă lansarea serviciului Vodafone Club pentru toţi clienţii – atât utilizatorii de servicii mobile, cât şi cei care beneficiază de servicii fixe.

„Toţi utilizatorii Vodafone, fie că este vorba despre persoane fizice sau de clienţi Vodafone Business, pot beneficia de flexibilitate, acces la produse şi servicii, precum şi de oportunitatea de a alege beneficiul dorit în funcţie de nevoile cotidiene. Vodafone Club devine locul în care clienţii au acces la un portofoliu generos de reduceri pentru produse şi servicii de la branduri cunoscute”, au transmis reprezentanţii companiei.

De asemenea, împreună cu Revolut, aplicaţia financiară cu peste 15 milioane de utilizatori în întreaga lume, Vodafone România anunţă lansarea unei oferte, în cadrul Vodafone Club. Astfel, clienţii vor beneficia de 30% cashback pentru orice tranzacţie către Vodafone realizată cu ajutorul unui card Revolut.

„Clienţii vor primi în contul Revolut 30% din suma plătită într-un interval de 7 zile de la data tranzacţiei, în limita a 30 lei pe tranzacţie. În plus, în luna martie, Vodafone Club celebrează femeile prin introducerea a noi oferte valabile în secţiunea Oferta lunii: până la 25% reducere la produsele H&M, Floria şi Yves Rocher. Pe lângă aceşti noi parteneri, în Vodafone Club s-a alăturat recent şi Flanco.”

Printre partenerii din cadrul programului Vodafone Club se regăsesc 7Card, AVStore, BestKids, Bitdefender, Cărtureşti, Deichmann, Domino's Pizza, Arthur, Jerry's Pizza, Lego, Logiscool, Salomon sau Vivre.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO