Business Hi-Tech

Vodafone România deschide astăzi precomenzile pentru iPhone Xr

Vodafone România deschide astăzi precomenzile pentru...

Autor: Roxana Rosu

19.10.2018, 11:10 252

Vodafone România deschide astăzi precomenzile pentru iPhone Xr, pe siteul operatorului telecom sau în magazinele Vodafone.

Compania americană Apple a lansat în această toamnă trei noi modele de iPhone, cu preţuri şi mărimi diferite ale ecranelor. Noul vârf de gamă al familiei iPhone de la Apple, iPhone Xs Max, are un ecran de 6,5 inchi, mai mare decât cel al Samsung Galaxy Note 9, în timp ce succesorul iPhone X are un ecran de 5,8 inchi. În plus, ambele modele de top deţin ecrane de tip OLED.

Cel mai important model este iPhone XR, un model mai ieftin, care va arăta ca iPhone X, dar cu un ecran mai ieftin, de tip LCD, de 6,1 inchi, care va avea diferite culori şi margini de aluminiu. Toate cele trei iPhone-uri includ sistemul de autentificare Face ID.

Cele două modele mai scumpe permit utilizatorului să folosească simultan două cartele sim.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe.

Vodafone Group are divizii în 25 de ţări, 46 de reţele mobile partenere şi operaţiuni de broadband fix în 18 ţări. L

a 30 iunie 2018, Vodafone Group avea 534,5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 19,9 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India şi toţi clienţii Vodafone din entităţile create în urma unor fuziuni şi asocieri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO