Business Hi-Tech

Vodafone Romania a numit un nou CFO

28.09.2006, 19:07 102

Operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania a anuntat numirea lui Karsten Wildberger in functia de Chief Financial Officer.
Karsten Wildberger a detinut mai multe pozitii de conducere in cadrul T-Mobile, din 2003. Inainte de a se alatura echipei Vodafone Romania, Karsten a ocupat functia de Executive Vice President Channel Management in cadrul T-Mobile Germania. In 2003, Karsten a fost numit Head of Sales Channel Finance pentru T-Mobile Marea Britanie. Intre 1998 si 2003, Karsten a fost Project Leader in cadrul Boston Consulting Group. Noul CFO este responsabil de finantele unei companii care anul trecut a avut o cifra de afaceri de 738 mil. euro si un profit net de 206 mil. euro.
De asemenea, Vodafone are un nou vicepresedinte de Resurse Umane, Anca Podoleanu. Inainte de a se alatura echipei Vodafone Romania, a detinut functia de director de Resurse Umane al Quadrant Amroq Beverages SA (imbuteliator al marcilor Pepsi, Prigat, Lipton). Din aceasta pozitie, Podoleanu a elaborat strategia de resurse umane a QAB, incepand cu anul 1999. Anterior, a fost Management Consultant in cadrul Gemini Consulting Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO