Business Hi-Tech

Vodafone România a deschis precomenzile pentru Samsung Galaxy S10, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean

.

.

21.02.2019, 10:37 301

Vodafone România a deschis precomenzile pentru Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ şi Galaxy S10e, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean.

Acestea sunt disponibile pentru clienţi în mai multe variante de culoare. Astfel, Galaxy S10 este disponibil în versiunile Prism Black, Prism White şi Prism Green, Galaxy S10+ în Prism Black, Prism White, Prism Green, Ceramic Black şi Ceramic White, iar Galaxy S10e în Prism Black, Prism White şi Prism Green.

La celebrarea a zece ani de la lansarea primului Galaxy S, Samsung prezintă o nouă linie de smartphone-uri premium cu display Dynamic AMOLED dotat cu scanner de amprentă ultrasonic. Galaxy S10 are un display care oferă o gamă extinsă de culori pentru imagini dinamice. Scanner-ul de amprentă este capabil să citească formele 3D ale amprentelor pentru un nivel îmbunătăţit de securitate.

Galaxy S10 introduce o nouă tehnologie în ceea ce priveşte camera foto cu lentile Ultra-Wide (123 de grade) ideale pentru imortalizarea unor peisaje impresionate, dar şi o unitate de procesare neurală (NPU) capabilă să identifice scenariile fotografiei. Galaxy S10 şi S10+ au un sistem de trei camere principale de 12MP, iar Galaxy S10e oferă un sistem de două camera de 12MP. Camera frontală a celor trei dispozitive are 10MP şi este capabilă de a fotografia la o calitate UHD.

Samsung introduce Wireless PowerShare pentru Galaxy S10. Funcţia permite utilizatorilor să încarce alte dispozitive compatibile. În plus, Galaxy S10 este este capabil să se încarce atât pe el, cât şi un al doilea dispozitiv, simultan, în timp ce este conectat la un încărcător obişnuit.

Samsung Galaxy S10+ poate fi achiziţionat pentru 154,99 euro împreună cu Super RED 56, Galaxy S10 fiind disponibil pentru 324,99 euro împreună cu Super RED 41, iar Galaxy S10e pentru suma de 189,99 euro cu acelaşi abonament.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO