Business Hi-Tech

Vodafone raportează venituri din servicii de 195 mil. euro în trimestrul încheiat în septembrie, în scădere cu 2,3% faţă de 2019. Murielle Lorilloux, CEO: În trimestrul precedent ne-am concentrat şi mai mult pe contribuţia adusă pentru reducerea decalajului digital, care are consecinţe dramatice în domenii cheie, precum educaţia

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România

Autor: Cristina Bellu

16.11.2020, 11:19 128

Vodafone, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de telecom, care a preluat în luna august a anului trecut compania de cablu UPC, a înregistrat în trimestrul încheiat la 30 septembrie venituri din servicii de 195,1, mai mici cu 2,3% faţă de anul anterior, conform datelor comunicate de operator.

“Veniturile din servicii se află la valoarea de 195,1 milioane de euro şi continuă să fie stabile pe evoluţia trimestrială. În comparaţie cu perioada similară a anului trecut, veniturile din servicii raportate au înregistrat o scădere de 2,3%”, spun reprezentanţii Vodafone.

Compania a raportat la 30 septembrie un număr total de clienţi pentru serviciile de telefonie mobilă de 10,79 milioane.

„În trimestrul precedent, ne-am concentrat şi mai mult pe contribuţia adusă pentru reducerea decalajului digital, care are consecinţe dramatice în domenii cheie, precum educaţia, ce pot fi văzute acum atât de clar în contextul pandemic în care ne aflăm”, spune Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Directorul general al Vodafone consideră că atât companiile cât şi statul trebuie să continue să acţioneze cu determinare pentru a depăşi această criză.

„Ne vom continua misiunea de a contribui la dezvoltarea României digitale şi de a crea un viitor mai bine conectat şi mai rezilient. Personal, consider că toată lumea, de la companii până la autorităţi, trebuie să continue să acţioneze cu determinare pentru a depăşi această criză pandemică şi să lucreze împreună pentru a reconstrui România”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO