Business Hi-Tech

Vodafone lansează un soft de gestionare a arhivelor electronice. Preţul, de la 16 euro pe lună

Vodafone lansează un soft de gestionare a arhivelor...
21.07.2015, 11:11 1962

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat un serviciu de gestionare a arhivelor electronice pentru utilizatorii serviciilor de business, cu stocare în cloud, cu numele “Smart Archive”. Serviciul Vodafone Smart Archive este disponibil clienţilor IMM la un tarif de 16 euro/ lună, într-un pachet ce include acces pentru trei utilizatori şi spaţiu de stocare de 10 GB.

Utilizatorii noului serviciu pot genera şi consulta o arhivă informaţională centralizată şi securizată, cu funcţionalităţi printre care se numără: scanarea şi catalogarea documentelor, importul unui număr extins de fişiere, găsirea şi accesarea rapidă a informaţiilor centralizate, precum şi controlul în privinţă accesului la arhivă.

“Prin serviciul de arhivare, utilizatorii deţin în permanenţă o copie electronică a documentelor fizice, atât pentru nevoi operaţionale, cât şi pentru siguranţă. Accesul la documente este disponibil oricând şi oriunde, inclusiv simultan şi prin intermediul dispozitivelor mobile. Vodafone Smart Archive permite gruparea documentelor după criterii de afaceri, precum data expirării unui contract sau scadenţă unei facturi. Serviciul permite şi configurarea perioadei pentru care fiecare document este păstrat în arhivă. De asemenea, soluţia permite accesul diferenţiat în funcţie de utilizator, funcţionalitate utilă pentru companiile care lucrează cu multipli colaboratori”, conform reprezentanţilor companiei.

Vodafone a fost certificată recent pentru management-ul de continuitate a afacerii (BCM), conform standardului ISO 22301, de către Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA). Vodafone devine una dintre primele companii din România şi primul operator telecom din ţară care primeşte această certificare. De asemenea, Vodafone România este certificată pentru management-ul calităţii cu ISO 9001, tot de către Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO