Business Hi-Tech

Vodafone lansează o nouă ofertă de toamnă pentru familii. „Oferta include servicii mobile, de televiziune şi internet la pachet cu un buget de 200 de euro pentru clienţii noi”

Vodafone lansează o nouă ofertă de toamnă pentru...

Autor: Alexandra Cepăreanu

21.09.2022, 17:44 655

Vodafone, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii fixe şi mobile, lansează o nouă ofertă de toamnă pentru fiecare familie, ce include servicii mobile, de televiziune şi internet la pachet cu un buget de până la 200 de euro pentru clienţii noi pe care aceştia să îl folosească sub formă de reducere lunară la factura de servicii, achiziţia de telefoane sau gadget-uri sau pentru abonamente la canalele HBO şi HBO Max, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat.

„Familiile sunt diferite, dar tehnologia este cea care ne uneşte pe toţi. Celebrăm această diversitate şi reînnoim constant ofertele de abonamente pentru a reflecta cât mai bine nevoile fiecărei familii. Susţinem libertatea clienţilor noştri de a alege ceea ce li se potriveşte cel mai bine când vine vorba de soluţii de comunicaţii şi divertisment şi cu un buget pentru beneficii suplimentare, pe care să îl folosească după nevoi şi preferinţe”, a spus Nedim Baytorun, Director Consumer Business Unit Vodafone România.

De asemenea, pentru abonaţii existenţi ai serviciilor mobile care optează pentru pachetul cu televiziune şi Internet Home Deal, Vodafone oferă un buget de 100 de euro şi flexibilitatea de a alege unul dintre cele trei beneficii, au mai transmis reprezentanţii Vodafone.

„De aceeaşi reducere şi flexibilitate în alegerea beneficiului preferat se pot bucura şi clienţii serviciilor fixe care optează pentru un abonament de servicii mobile începând cu RED9, cu perioadă contractuală de doi ani. Iar pentru clienţii noi în reţeaua Vodafone care optează doar pentru servicii fixe sau doar pentru servicii mobile, bugetul oferit este de 50 de euro pentru alegerea beneficiului preferat. Oferta este disponibilă până pe 31 octombrie.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO